Τελευταία Νέα

29/6/17

Στην Αλάνιασπορ ο Γιάννης Μανιάτης!

Ο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην Αλάνιασπορ. Είναι η δεύτερη φορά που ο 31χρονος μέσος θα παίξει εκτός των συνόρων, μετά το πέρασμα από τη Σταντάρ Λιέγης.
Παίκτης της Αλάνιασπορ και επισήμως ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 31χρονος μέσος ταξίδεψε στην Τουρκία, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής μέσος θα λάβει 1 εκατ. ευρώ για τα δύο χρόνια που αναμένεται να συνεργαστεί με την ομάδα της Τουρκίας. Στην Αλάνιασπορ θα συναντήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος βρίσκεται εκεί από το περασμένο εξάμηνο.
Η Αλάνιασπορ συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέλαβε τη 12η θέση (σε 18 ομάδες), συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει εκτός των συνόρων, αφού είχε προηγηθεί το πέρασμα από τη Σταντάρ Λιέγης, το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016.
Ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, Hasan Çavuşoğlu, ανέφερε: "Ευχαριστούμε τον Μανιάτη που επέλεξε την Αλάνιασπορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, είναι παίκτης που τον ξέρουμε και μας αρέσει". 
Από την πλευρά του ο Μανιάτης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Αλάνιασπορ. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου