Τελευταία Νέα

27/6/17

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε τον Μπαρτουόμιε Μπάμπιαζ!

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι κι επίσημα ο 28χρονος Πολωνός αμυντικός μέσος, Μπαρτουόμιε Μπάμπιαζ, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Τερμάλιτσα Νιέτσιεσα. 
Ο 28χρονος Πολωνός αμυντικός μέσος, Μπαρτουόμιε Μπάμπιαζ, θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης για τη νέα σεζόν, καθώς η απόκτησή του ανακοινώθηκε κι επίσημα από την "Ελαφρά Ταξιαρχία".
Ο Μπάμπιαζ γεννήθηκε στις 3 Φλεβάρη στο Κατοβίτσε και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρουχ Χορζόβ. Το 2006 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2009 μετακόμισε στην Τίχι. Μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στη Ρουχ Χορζόβ και από το 2015 έπαιζε στην Τερμάλιτσα Νιέτσιεσα.
Αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή του Απόλλωνα μετά τους: Μενδρινό(Πλατανιάς), Κούρο (Ηρακλής), Ιβάν Τσόβιτ (Ίντερ Ζάπρεσιτς), Μιχάλης Ζαρόπουλο (Ξάνθη), Βασίλης Βαλλιάνο (ΟΦΗ), Νασίρ Μαασί (Νέα Σαλαμίνα)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ:


"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού ποδοσφαιριστή Μπαρτουόμιε Μπάμπιαζ. Γεννημένος στις 3/2/1989, στο Κατοβίτσε, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει παίξει σε GKS Tychy, Ruch Chorzów, LKS Nieciecza".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου