Τελευταία Νέα

28/6/17

Παναθηναϊκός : Στην Αλ Αΐν ο Μάρκους Μπεργκ!

Η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ απ' τον Παναθηναϊκό, με τον Σουηδό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα απ' τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Παίκτης της Αλ Αΐν με κάθε επισημότητα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, με την ομάδα απ' τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Οι διοικούντες την Αλ Αΐν ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τρίτης (27/06) για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το "deal" έκλεισε στα 2.500.000 ευρώ. Απ' το προαναφερθέν ποσό, οι "πράσινοι" θα καρπωθούν περίπου 1.840.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα θα καταλήξουν στα ταμεία του Αμβούργου που είχε ποσοστό μεταπώλησης.
Μιλάμε βέβαια για τα μισά χρήματα από τη ρήτρα των 5.200.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σουηδού φορ και τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διεκδικήσει από τη στιγμή που υπήρχαν οφειλές προς τον παίκτη και ακολούθησε ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Φυσικά και παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μπόρεσαν έστω και στο τέλος να καρπωθούν περισσότερα χρήματα απ' ότι αρχικά είχε προσφέρει η Αλ Αΐν και πάλι βγαίνουν χαμένοι. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια έφυγε από τον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα απ' ότι τον είχαν κοστολογήσει και οι ίδιοι οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου