Τελευταία Νέα

23/7/17

Ξάνθη - Κέρκυρα 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Ξάνθης με την Κέρκυρα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Βουλγαρία. 
Iσόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με την Κέρκυρα στην Βουλγαρία με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.
Οι δυο προπονητές δοκίμασαν παίκτες και συστήματα ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην Κέρκυρα δοκίμασε και τον 21χρονο Εμπαλό ο οποίος έχει περάσει και από τη Τζένοα. 
Η Κέρκυρα απείλησε στο ξεκίνημα του αγώνα με την κεφαλιά του Μπαλάφα την οποία απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Κασάδο στο 22', ο Φασίδης στο 37' και ο Σβάρνας με κεφαλιά στο 42' είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ για την Ξανθη.
Στην επανάληψη η Xanthi FC απείλησε με τον Κάστρο, ο οποίος ήταν άτυχος στις τρεις τελικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα το 0-0 να "σφραγίσει" την φιλική αναμέτρηση.
Συνθέσεις:
Ξάνθη (α' μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35' Φασίδης).
Ξάνθη (β' μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.
Κέρκυρα (α' μέρος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας.
Κέρκυρα (β' μέρος): Κολοβούρης, Ζορμπάς, Γκομές, Ντουαλά, Αναστασίου, Κέβιν, Γρομητσάρης, Μίσκου, Τρεπεκλής, Ιωάννου (60' Εμπαλό), Μπαλάφας (60' Μίσκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου