Τελευταία Νέα

14/7/17

Παναθηναϊκός - Γκεντσλερμπίλιγί 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 την Γκεντσλερμπίλιγί στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία δείχνοντας καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. 
Nικηφόρο ήταν και το τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία με τους πράσινους να κερδίζουν την Γκεντσλερμπίρλιγί με 1-0 και να δείχνουν καλό πρόσωπο για 55 λεπτά. Το τριφύλλι του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ καλό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όταν είχε φάσεις, απείλησε, σκόραρε και δεν απειλήθηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όταν η αύρα των νέων ποδοσφαιριστών των πράσινων έδωσε και πάλι πνοή.
Κινητήριος μοχλός του Παναθηναϊκού και σε αυτό το φιλικό ήταν ο Άλτμαν ο οποίος έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς ενώ και πάλι το δίδυμο των Χουλτ, Λουντ ήταν αυτό από το οποίο ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του τριφυλλιού. Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης οι οποίοι στα τελευταία λεπτά ανέβασαν συνολικά και την απόδοση του τριφυλλιού.
Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Μολίνς ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Άλτμαν.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά του φιλικού. Στο 4' ο Άλτμαν έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μακριά από την εστία του Χοπφ και προσπάθησε με σουτ να τον νικήσει αλλά αυτό ήταν αρκετά άστοχο.
Στο επόμενο λεπτό ο Ισραηλινός έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου, έκανε ωραία κίνηση και με κάθετη πάσα βρήκε τον Μολίνς ο οποίος έκανε ωραία κίνηση και τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα. Ο Σουηδός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 του Παναθηναϊκού.
Το τριφύλλι συνέχισε να κυκλοφορεί καλά την μπάλα όταν την είχε στην κατοχή του και στο 18' έφτασε κοντά στο γκολ. Οι πράσινοι έκλεψαν την μπάλα, είχαν καλή κυκλοφορία με τον Λουντ να δίνει στον Χατζηγιοβάνη, αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό ήταν αδύναμο και ο Χοπε μπλόκαρε εύκολα.
Επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά με τους Χουλτ και Λουντ να συνδυάζονται και πάλι όμορφα. Ο Σουηδός έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Άλτμαν να είναι αμαρκάριστος. Ο Ισραηλινός πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει και να φτάνει ξανά στα πόδια του. Με την μια πάσαρε στον Ζέκα ο οποίος έξω από τη περιοχή έκανε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια.
ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Γκεντσλερμπίλιγί προχώρησε σε αλλαγές με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει με την ίδια ενδεκάδα. Οι Τούρκοι έβγαλαν περισσότερη πίεση στην μπάλα, είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία και περισσότερα τρεξίματα από τους πράσινους χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου.
Μάλιστα οι Τούρκοι απείλησαν αρχικά στο 58' όταν μετά από κόρνερ έδιωξε η άμυνα του Παναθηναϊκού με την μπάλα να φτάνει στον Ογκούζ ο οποίος έκανε το σουτ από μακριά και ο Βλαχοδήμος έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.
Εννιά λεπτά αργότερα οι παίκτες του τουρκικού συλλόγου έχασαν νέα καλή στιγμή. Ο Ματέι πέρασε τον Χούλτ ο οποίος έκανε τη σέντρα και από κοντά ο Μούριτς έστειλε την μπάλα έξω.
ΕΔΩΣΑΝ ΠΝΟΗ ΟΙ ΝΕΟΙ.
Οι πράσινοι ανέβηκαν μετά το 80' μετά και τις αλλαγές που έγιναν και κυρίως την είσοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση. Στο 83' ο Παναθηναϊκός πίεσε, έκλεψε την μπάλα με τον Μπουζούκη να γίνεται κάτοχος της. Άνοιξε  αριστερά στον Πίσπα ο οποίος θα προλάβει να την τσιμπήσει πριν τον γκολκίπερ των Τούρκων αλλά ο ρέφερι θα δώσει άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε την όμορφη πάσα στον Εμμανουηλίδη ο οποίος θα μπει από τα δεξιά και πλάγια και θα επιχειρήσει ένα σουτ το οποίο όμως ήταν αδύναμο και μπλάκαρε ο γκολκίπερ των Τούρκων.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Εμμανουηλίδης έπαιξε το ένα-δυο με τον Μπουζούκη με τον τελευταίο να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά και πάλι μπλόκαρε ο γκολκίπερ της τουρκικής ομάδας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65' Στιλ), Κουλιμπαλί (80' Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68' Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82' Εμμανουηλίδης), Ρέις (61' Δώνης), Λουντ (68' Στάικος), Άλτμαν (68' Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77' Μπουζούκης), Μολίνς (61' Πίσπας).
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΙ: Χοπφ, Αχμέτ Ογκούζ, Λούκας Κλάρο, Παλιτσέβιτς (75' Τσετίν), Ιμπραχίμ, Ουγκούρ, Αχμέτ Ιλχάν, Στσέκιτς, Κχαλίλι (57' Μιλίνκοβιτς), Τσιφτσί (58' Εντιαγέ), Σκούλετιτς (46' Μούριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου