Τελευταία Νέα

16/7/17

Λαμία - Λεβαδειακός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Λαμία νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό τεστ των δύο ομάδων στο Καρπενήσι χάρη στο γκολ του Ματέι Πόντλογκαρ υπό το βλέμμα του Μπραντάο. Αγωνίστηκε ο Σάρλες με τους Φθιωτούς. Θλάση ο Βάντερσον.
Yπό βροχή στο Καρπενήσι, η Λαμία νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό χάρη στο γκολ του Ματέι Ποντλόγκαρ με τους Μπάμπη Τεννέ και Ζοζέ Ανιγκό να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις και τον Βουό να επιχειρεί το πρώτο σουτ, αλλά τον Ναμάσκο να αποκρούει. Ο Μολδαβός τερματοφύλακας του Λεβαδειακού αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του στο τετ-α-τετ με τον Πόντλογκαρ, αλλά ο Σλοβένος (μεταγραφικό απόκτημα της θερινής περιόδου από την Τσέλιε) εκμεταλλεύτηκε το λάθος του στο 37ο λεπτό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια και μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε άλλη φάση στο Καρπενήσι, όπου διεξήχθη το ματς και διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των δύο ομάδων (ο Λεβαδειακός είναι από το Σάββατο 15 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας).
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Σάρλες - ο Βραζιλιάνος φορ δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ - κι οποίος έκανε ένα καλό σουτ, αλλά ο Σωτηρίου (αντικατέστησε τον Ναμάσκο) αντέδρασε σωστά.
Στο 85ο λεπτό, ο Τσέλιος - οποίος αγωνίζεται στους "κυανόλευκους" της Φθιώτιδας με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ -  έκανε μια ωραία κίνηση, αλλά οι αμυντικοί του Λεβαδειακού έδρασαν γρήγορα και τον ανέκοψαν πριν πλασάρει. Ένα φάουλ των Βοιωτών στις καθυστερήσεις της φιλικής αναμέτρησης δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς απομάκρυναν οι αμυντικοί της Λαμίας. Θλάση υπέστη ο Βάντερσον και δεν αγωνίστηκε.
ΛΑΜΙΑ: Πίτκας Αναστασιάδης, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πόντλογκαρ, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Βουό.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαργυρίου, Μανιάς, Τσέλιος, Όμο, Πατσαρούχας, Κααγιάννης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Σάρλες, Φράγκος, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου