Τελευταία Νέα

19/7/17

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) σε φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι. Η ομάδα της Ηπείρου τσέκαρε τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι.
'Eνα ακόμη φιλικό για ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Βουό (43') και Κόντε (68'). Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, τσέκαρε 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο, που λέγεται Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι.
Το σκορ άνοιξε για τους Φθιωτούς το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Πατρίκ Βουό. Στο 43' ο Παντελιάδης έκανε πλάγιο και ο Ιβοριανός φορ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 68'. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κόντε από το δεύτερο δοκάρι αφού έκανε το κοντρόλ, σημείωσε το 1-1.
Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, δοκίμασε δύο ποδοσφαιριστές. Τον 19χρονο αριστερό μπακ Αντώνη Φουάση, που προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Λουίζ Ενρίκε Αντρεάτσι Γκρεγκάτι.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει περάσει από την Κ19 της πορτογαλικής Τροφένσε, από την Bahia (Βραζιλία), την Rio Preto Esporte Clube (Βραζιλία), την Vila Flor (Πορτογαλία) και Dynamo Dresden II (Γερμανία). Μέχρι πρότινος ανήκε στην Cascavel CR της Βραζιλίας, από την οποία είχε δοθεί δανεικός στην Araxa.
Για τον ΠΑΣ έπαιξε και σε αυτό το τεστ ο υπό δοκιμή Λομαλίσα Μουταμπαλά, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είναι αριστερό μπακ από το Κονγκό. Και η Λαμία δοκίμασε ποδοσφαιριστή, Γάλλο μέσο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α'): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Ναδάλες.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Β'): Πασχαλάκης, Μουταμπαλά, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Κόντε, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λουίζ Ενρίκε.
ΛΑΜΙΑ (Α'): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βουό. Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Φράγκος, Πόντλογκαρ, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου