Τελευταία Νέα

14/7/17

Λεβαδειακός : Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Σωτηρίου!

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επισήμως ο Δημήτρης Σωτηρίου. Ο 30χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα της Βοιωτίας.
Θωράκισε τα γκολπόστ ο Λεβαδειακός, που απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Δημήτρη Σωτηρίου. Ο 30χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε την Παρασκευή (14/7) στη Λιβαδειά και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Ο Σωτηρίου ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Πλατανιά τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι έπαιξε σε 25 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε και τότε θέση βασικού, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.
Στο παρελθόν πέρασε από την ομάδα του τόπου του, τον Οπούντιο Μαρτίνου και ακολούθησαν Πανιώνιος, Φωστήρας, ΑΕΛ, Εθνικός Πειραιώς, Ερμής Αραδίππου και για μια διετία ο ΠΑΣ Γιάννινα. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Ο Δημήτρης Σωτηρίου από το Μαρτίνο γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1987, έχει ύψος 1,86 και είναι 83 κιλά. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πλατανιά ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου