Τελευταία Νέα

13/8/17

Ξάνθη - Απόλλωνα Πόντου 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα στη Super League με τη Λαμία η Ξάνθη, έμεινε ισόπαλη (0-0) στην έδρα της με τον Απόλλωνα Πόντου.
Tο απόγευμα της Κυριακής (13/8) ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών αγώνων για την Ξάνθη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Απόλλωνα Πόντου (Απόλλων Καλαμαριάς, που έχει μετονομαστεί). Ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ομάδας Χρήστος Πανόπουλος.
Στο 16' το σουτ του Π. Ορφανίδη απέκρουσε ο Καλογεράκης, ενώ στο 27' το πλασέ του Φασίδη μπλόκαρε ο κίπερ των Ποντίων. Στο 31' ο Π. Ορφανίδης είχε χαμένο τετ α τετ και στο 40' σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 42' το σουτ του Χασομέρη μετέτρεψε σε κόρνερ με προβολή ο Μελιόπουλος.
Στο 56' το σουτ του Φασίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 75' το σουτ του Κάστρο μπλόκαρε ο Καλογεράκης. Στο 83' μετά από σύγχιση στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Ορφανίδης έκανε το σουτ που αποκρούστηκε με τα πόδια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης (Κούλα Χασάν - Κούλα Χουσεϊν) της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76' Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55' Σουλεϊμάν Οκάν).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.
* Η Ξάνθη μπαίνει από βδομάδα στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, καθώς το Σάββατο 19/8 και ώρα 19:15 υποδέχεται την Λαμία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου