Τελευταία Νέα

13/8/17

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Λαμίας στη Ριζούπολη, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν από την έναρξη της Super League. Σκόρερ ο Σάββας Σιατραβάνης στο 58ο λεπτό. 
Oι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο στη Super League μέσω της σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Stoiximan.gr Football League, οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, τέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής (13/8) στη Ριζούπολη, σε φιλικό παιχνίδι, που αποτέλεσε την πρόβζα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
Νικήτρια ήταν η "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 58'. Σε αντεπίθεση που έγινε, ο Αλμπάνης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Σιατραβάνης με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0, που έμεινε μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα, η Λαμία είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Η μία στο 38', όταν ο Παντελιάδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βασιλαντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ταΐρη. Η δεύτερη χάθηκε στο 45'+2'.
Ο Μπλάζιτς έκανε δυνατό σουτ, ο Ταΐρης απομάκρυνε, ο Βουό βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως το επιθυμούσε και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Στο 50' ο Απόλλων απείλησε με τον Αλμπάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον Παπαργυρίου, έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά αστόχησε. Ακολούθησε το τέρμα του Σιατραβάνη για τους γηπεδούχους, ενώ στο 70' από μπαλιά του Ανιέτε ο Αλμπάνης έκανε πλασέ στην κίνηση, αστοχώντας. Στο 78' το σουτ του Μπουλούλη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος. Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.
Στο 82' το σουτ του Όμο δεν βρήκε στόχο, στο 83' η κεφαλιά του Καστιγιέχος από σέντρα του Ανιέτε πέρασε άουτ, ενώ στο 84' οι Φθιωτοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βαλλιάνου στον Βάντερσον. Τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία το σουτ του Λινάρδου στο 84', που πέρασε πάνω από την εστία του Απόλλωνα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Ταΐρης, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Μπαμπιάζ, Μάατσεν, Ελμπάζ, Μαασί, Χουάρες, Κούρος, Μενδρινός. Έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε, Καστιγιέχος, Σιατραβάνης, Βαλλιάνος, Ελμπάζ, Βαφέας, Καλλέργης, Μπιζιμίν.
ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βουό. Έπαιξαν και οι: Βάντερσον, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρουμάνος, Λινάρδος.
* Η Λαμία αντιμετωπίζει το Σάββατο (19/8, 19.15) την Ξάνθη εκτός έδρας, για την 1η αγωνιστική της Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος τη Δευτέρα (21/8, 21.30), εκτός έδρας με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου