Τελευταία Νέα

5/2/17

14η Aγωνιστική Football League : Λαμία - Άρης 1-0

Η Λαμία μπροστά σε 4.000 φίλους της νίκησε 1-0 τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη στο 59΄ και σκαρφάλωσε στη 2η θέση. Ο Τσενάμο στο 94΄ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κανπνίδης.
H Λαμία μπροστά σε 4.000 φίλους έκανε το 7 στα 7 στην έδρα της κερδίζοντας με 1-0 τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη στο 59΄ καθώς ο Τσενάμο απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καπνίδης στο 94΄. Μία νίκη που επέτρεψε στο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ να ανέβει στη 2η θέση και σε αυτή του Νίκου Αναστόπουλου να πέσει στη 3η. Σε ένα παιχνίδι όπου υπερίσχυσε η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση.
Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 2΄ για τον Άρη από το σουτ του Καράμπελα με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 6΄ η μπάλα από την προβολή του Αναστασιάδη μετά τη σέντρα του Βασιλόγιαννη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
Στο 12΄ μετά από το λάθος του Μπλάζιτς ο Τσέναμο προλαβαίνει τον Ίλιτς παραχωρώντας πλάγιο άουτ, ενώ στο 34΄ από το σουτ του Τζόκιτς ο Διούδης έστειλε με την εκτίναξή του τη μπάλα σε κόρνερ. Ο τερματοφύλακας του Άρη στο 37΄ μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Αναστασιάδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον από τα δεξιά. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 44΄ από το σουτ του Καράμπελα με μέσα από την περιοχή της Λαμίας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ υπήρξε η πρώτη ειδοποίηση από τον Καλογερόπουλο, μετά από ένα δυναμιτάκι που έσκασε στον αγωνιστικό χώρο ότι την επόμενη φορά θα διακόψει το παιχνίδι.
Έξι λεπτά μετά στο 59΄ ο Βασιλόγιαννης έκανε το 1-0 με σουτ του στην κίνηση αφού ο Τζόκιτς έβγαλε τη σέντρα. Ο Άρης στο 61΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς που σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά απέκρουσε ο Τζενάμο και απέτρεψε την ισοφάριση.
Στο 74΄ μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη από δεξιά ο Ματσούκας έκανε το γυριστό σουτ του με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στον Τζανακάκη με το Διούδη να μπλοκάρει. Ακολούθως ο Άρης ζήτησε δύο πέναλτι. Το πρώτο ήταν στο 76΄ σε χέρι του Παπαργυρίου και το δεύτερο στο 82΄ σε κράτημα του Κοτσώνη στον Ιντζίδη για να ακολουθήσει η αποβολή του Αναστόπουλου από τον Καλογερόπουλο για τις διαμαρτυρίες του "Αλενατόρε".
Στο 87΄ ο Τσενάμο μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη, ενώ στο 93΄ ο Καλογερόπουλος υπέδειξε σωστά πέναλτι για τον Άρη σε χέρι του Όμο. Ο Τσενάμο όμως απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Καπνίδη και κράτησε τη νίκη για τη Λαμία με το υπέρ της 1-0.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65΄ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85΄ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35΄ Ματσούκας).
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46΄ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61΄Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου